Promo animaties

Naast het ontwikkelen van een toffe merk identiteit voor je event, festival, product, startup, etc. is het vaak erg relevant om online met bewegend beeld te werken om je bereik te vergroten. Hierin kun je het gevoel dat mensen bij jou product hebben versterken en een extra dimensie geven aan je merk identiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het toevoegen van die extra dimensie. We kunnen het op twee manieren doen. 

We kunnen werken met de elementen die bijvoorbeeld te vinden zijn in je posters. We bedenken dat niet veel nieuws maar brengen met de elementen die we hebben het werk tot leven. Deze aanpak geldt voor: Planet rose en Valkhof festival.

Daarbij kunnen we ook uitgebreider werken. We gaan aan de slag met het thema en het gevoel van je event en plaatsen die in een wereld die volledig van onze hand komt. We houden natuurlijk wel rekening met huisstijlelemten zodat er een coherent geheel ontstaat. Voorbeelden van deze aanpak: Oranjepop en Go short. 

Ook maken we simpele poster animaties, hierover lees je meer bij de pagina Minicommercials.

Bekijk al onze promo animaties hieronder. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, mail of telefoon. 


Voor vragen en opmerkingen kan je altijd bij ons terecht via de chat, telefoon en email. Of kom je liever langs? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij dat er een vers gemalen bakje koffie voor je klaar staat!

Adres:
St. Annastraat 198c
6525 GX Nijmegen

Tel:
06 – 34 89 55 86